Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.toptenfashion.gr για να παραγγείλετε προϊόντα και για να εξασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με εσάς ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και ευκαιρίες, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα δηλώσετε οπουδήποτε στην ιστοσελίδα του www.toptenfashion.gr, προορίζονται αποκλειστικά για τη εξασφάλιση λειτουργίας της σχετικής υπηρεσίας και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 που σχετίζονται με την προστασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toptenfashion.gr λειτουργεί βάση της ισχύουσας Ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσία και διατηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα σας κατά την διάρκεια εγγραφής στην αντίστοιχη υπηρεσία του www.toptenfashion.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.toptenfashion.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή με τυχόν συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, για τον σκοπό της υποστήριξης, προώθησης και εκτέλεσης της συναλλακτικής σχέσης. Τα διατηρούμενα στοιχεία των αρχείων δύνανται να γνωστοποιηθούν προς στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και σχετικές διοικητικές αρχές μετά από το νόμιμο αίτημά τους βάση με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθραΟ πελάτης κατέχει το δικαίωμα ενημέρωσης αλλά και αντίρρησης που προβλέπονται από τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997, εντός των πλαίσιων νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.


Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Τοπ Τεν χωρίς να χρειάζεται να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (π.χ. το email σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας email ή κάποιο κουπόνι.

Πληροφορίες που συσχετίζονται με την αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο, email, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κωδικός). Παράλληλα, ζητάμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό σταθερού τηλεφώνου (στην περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας).
Zητάμε μόνο πληροφορίες που μας χρειάζονται για να προσφέρουμε μια αποτελεσματική παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη μοναδική αγοραστική εμπειρία και εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για την αποτελεσματική προσφορά προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, ο μεγαλύτερος αριθμός επιχειρήσεων χρησιμοποιεί όπως και εμείς αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα session cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας ως χρήστη και πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, επίσης για την αποφυγή εισαγωγής λάθους κωδικού πρόσβασης στις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων.
Για το πως η Τοπ Τεν ασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλώ επισκεφτείτε του όρους χρήσης, παράγραφοι 6, 7 & 16 και δείτε αναλυτικά όλα τα επίπεδα ασφάλειας που έχουμε εφαρμόσει για σας.

 


Μενού