Summer Trends

Summer Trends

SUMMER TRENDS

Το Καλοκαίρι έφτασε και ήδη άρχισαν τα όνειρα για βουτιές στην παραλία, ουζάκι δίπλα στο κύμα και βόλτες με φίλους στα παραλιακά μπαράκια.

Το ερώτημα εύλογο! Τι θα φορέσω φέτος το Καλοκαίρι στην Πόλη αλλά και στο Νησί?

Το toptenfashion.gr έχει να σου προτείνει outfits πρωινά, απογευματινά, βραδινά, για ειδικές περιστάσεις και outfits που μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με μικρές μόνο αλλαγές.

Παρακάτω κάποιες τάσεις που η μόδα προστάζει φέτος το Καλοκαίρι:

  • Polka dots: Πουά παντού, σε φορέματα, φούστες, μπλούζες, η τάση του 40-50 έχει έρθει και πάλι φέτος με girly διάθεση!
  • Animal prints: leopard και το print του φιδιού κυριαρχούν και σε Total look!
  • Πλισέ: Φορέματα και Φούστες, αέρινες δροσερές δημιουργίες, μια άκρως καλοκαιρινή επιλογή που συνδυάζεται με πέδιλα, τακούνια αλλά και αθλητικά.
  • Δαντέλα: Είναι η τάση που η κάθε γυναίκα λατρεύει γιατί προσθέτει κομψότητα και στυλ σε κάθε cocktail ή αμπιγέ εμφάνιση.
  • Βερμούδες και σορτς ποδηλασίας: Είναι χαρακτηριστικό της casual πλευράς του φετινού καλοκαιριού και μπορεί να φορεθεί με αθλητικά παπούτσια αλλά και τακούνια.
  • Δίχτυ: Φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ, αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά της γυναίκας με πολλές διαφάνειες αλλά και κοψίματα.

Όσον αφορά τα χρώματα η εταιρεία Pantone όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσίασε τα trends στα χρώματα της σεζόν Τα δυναμικά και χαρούμενα χρώματα κυριαρχούν με έμφαση στις έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί και ροζ.

Ακολουθήστε ένα Καλοκαιρινό Ταξίδι στην Μόδα μέσα από το toptenfashion.gr. Ενημερωθείτε για το τι θα φορεθεί φέτος το Καλοκαίρι και επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands. Δείτε τις προτάσεις μας…Αγοράστε έξυπνα σήμερα!

Δημοσιεύτηκε στις 2019-05-28 Fashion Trends

Κατηγορίες Blog

Μενού

Menu