Γάμος Βάπτιση

Γάμος Βάπτιση

Γάμο, Βάπτιση στην Ζέστη του Καλοκαιριού

Είτε ανυπομονείς για τον γάμο της καλύτερης σου φίλης, είτε πρόκειται απλά για μια ακόμα κοινωνική υποχρέωση στον προϊστάμενο στην δουλειά , είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο και πλήρως ενημερωμένο outfit αλλά και όχι μόνο! Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσεις την ζέστη την ώρα του μυστηρίου.

Μικρά tips για το τι να φορέσεις & πως να αντιμετωπίσεις την ζέστη.

  • Ντύσιμο…

Φόρεμα η εύκολη λύση για ένα εντυπωσιακό total look. Ανεξάρτητα από το μήκος που μας βολεύει, τα maxi φορέματα ενδείκνυται για τις επίσημες εμφανίσεις μας και το Καλοκαίρι. Προσέχουμε τα υφάσματα που επιλέγουμε να είναι δροσερά και προτιμάμε την άνεση και την δροσιά κυρίως των αμάνικων.

Συνδυασμός Μπλούζα με παντελόνι ή φούστα. Πρακτική λύση και ταυτόχρονα κομψή, επιλέξτε ένα τοπ ή μπλούζα με δαντέλα και ένα μονόχρωμο άνετο παντελόνι από δροσερό ύφασμα.

  • Μακιγιάζ...

Ελαφρύ και γήινο. Πείτε "όχι" στο βαρύ make up για να αποφύγετε το φαινόμενο "της μάσκας που σπάει". Πείτε "ναι" στην αδιάβροχη μάσκαρα.

  • Χτένισμα…

Προσπαθήστε να έχετε το πρόσωπο σας ανοιχτό, ελεύθερο, χωρίς περίπλοκες δημιουργίες και τούφες που να πέφτουν σε σημεία του προσώπου σας. Να είστε σίγουρες ότι αν υπάρχουν θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη και να ιδρώσετε περισσότερο, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγετε.

  • Τσαντάκι…

Απαραίτητο αξεσουάρ για να έχετε μαζί σας πούδρα και ένα κραγιόν για ένα retouch της τελευταίας στιγμής και φυσικά την βεντάλια.

 

Παρακάτω οι προτάσεις μας σε Αμπιγέ φορέματα που μπορείτε να φορέσετε όχι μόνο στον συγκεκριμένο γάμο ή βάπτιση αλλά και σε κάθε άλλη επίσημη περίσταση. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό Total look.

Δημοσιεύτηκε στις 2019-06-14 Fashion Trends

Κατηγορίες Blog

Μενού

Menu