Floral: Η Τοπ Τάση για την Άνοιξη 2022!

Floral: Η Τοπ Τάση για την Άνοιξη 2022!

Η Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι & φέτος όλοι οι σχεδιαστές εμπνέονται & φροντίζουν να μεταφέρουν την φρεσκάδα, τα χρώματα ακόμα και τα αρώματα της φύσης σε υφάσματα της συλλογής τους.

Τα λουλούδια είναι ίσως το μοναδικό print που μπορεί πραγματικά να σου φτιάξει τη διάθεση, και ακόμα και κατά τις βροχερές μέρες της άνοιξης, με το που φορέσεις το αγαπημένο σου floral φορεματάκι με λευκά sneakers και το jean σου jacket από πάνω, νιώθεις υπέροχα!

Σε αντίθεση με προηγούμενες σαιζόν, φέτος τα φλοράλ σχέδια γίνονται πιο έντονα χρωματικά και πιο ζωντανά, αφήνοντας τις σκούρες αποχρώσεις για λίγο στην άκρη.

Τα floral φέτος επικρατούν παντού! Όποιο και αν είναι το στιλ σου! Από girly μέχρι rock αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση από το πρωί στο γραφείο μέσα από υπέροχα κουστούμια και πουκάμισα μέχρι τις βραδινές εξόδους με εντυπωσιακά μάξι φορέματα.

Υπάρχουν όμως & κανόνες στο πολύ εμπριμέ….

  • Έαν επιλέξετε florals για το πρωί, καλύτερα να τα συνδυάζετε με μονόχρωμα κομμάτια. Όταν όμως πρόκειται για ιδιαίτερες εμφανίσεις μπορείτε να τα συνδυάσετε μαζί με κάποιο άλλο έντονο print.
  • Επιλέξτε την λογική του totallookμε το ίδιο printfloralΜπορεί να είναι ένα κοστούμι, μπορεί να είναι ένα παντελόνι με ένα top ή μπλούζα.
  • Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα αλλά και τα πολλά αξεσουάρ όπως τα φουλάρια, για παράδειγμα.
  • Ανάλογα με τον σωματότυπό σας επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος λουλουδιού στο print.

Totoptenfashion έχει επιλέξει για εσάς τα πιο μοδάτα επώνυμα floralκομμάτια της σαιζόν για την γκαρνταρόμπα σας. Δείτε τις προτάσεις μας

Δημοσιεύτηκε στις 2019-05-10 Fashion Trends

Κατηγορίες Blog

Μενού

Menu