Τρόποι Επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας, ως προς την ποιότητά τους. Παρόλα αυτά, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές εάν τα προϊόντα προς επιστροφή βρίσκονται στην ίδια αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα (πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος). Η αντικατάσταση/αλλαγή, θα γίνεται για τις ακόλουθες περιπτώσεις επιστροφής:

1. Εντός καταστήματος

Εάν επισκεφτείτε το κατάστημα μας για αντικατάσταση προϊόντος, τότε θα μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο προϊόν (συμβουλευτείτε τις ‘Προϋποθέσεις Επιστροφής’ παρακάτω). Διαθέτουμε πολύ μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων εντός καταστήματος (τηλεφωνήστε μας πρώτα για να σας ενημερώσουμε επαρκώς πριν την επιστροφή προϊόντος).

2. Ταχυδρομικά

Αντικαταστούμε το προϊόν, με δική μας χρέωση αποστολής και επιστροφή των εξόδων αποστολής σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό:

-εάν σας αποστείλαμε λάθος προϊόν σε σχέση με την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε αυτό που παραγγείλατε αλλιώς αν δεν υπάρχει πλέον, τότε θα έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας η μεγαλύτερης αξίας (με τακτοποίηση διαφοράς κόστους κατόπιν συνεννόησης)..

-εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό (αν και πάντα ελέγχουμε το προϊόν πριν την αποστολή του). Αντικαθιστούμε ελαττωματικό προϊόν μόνο με άλλο πανομοιότυπο προϊόν στο ίδιο μέγεθος. Σε τέτοια περίπτωση, θα σας το αποστείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του προϊόντος αντικατάστασής από την Ελληνική ή Ξένη επιχείρηση από την οποία το προμηθευτήκαμε (συνήθως εντός μερικών ημερών).

Αλλάζουμε το προϊόν - εάν δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το προϊόν/ρούχο. Θα σας αλλάξουμε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο μέγεθος, είδος ή μάρκα προϊόντος που επιθυμείτε. Η χρέωση επιστροφής του βαρύνει τον πελάτη (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετική μέθοδος τηλεφωνικά). Εάν θέλετε αλλαγή με ένα άλλο είδος/μέγεθος/χρώμα, τότε μόλις μας ενημερώσετε για την επιλογή επιστροφής, εκτελέστε μια νέα παραγγελία για το νέο είδος που επιθυμείτε (ώστε να δεσμευθεί για εσάς) σημειώνοντας κατά την διάρκεια παραγγελίας στο λευκό πεδίο μηνύματος, την ένδειξη «ΑΛΛΑΓΗ» και αναγράφοντας τον κωδικό του είδους που θέλετε να επιστρέψετε.

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

-Να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος στο email μας ή με την φόρμα επικοινωνίας ή στο 2106645524, 2106645531 με το νούμερο παραγγελίας και το όνομά σας.

-Να κάνετε την επιστροφή εντός 15 ημερών από την παράδοση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας τα σχετικά παραστατικά αγοράς (π.χ. απόδειξη αγοράς).

-Να μην έχουν αφαιρεθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί για οποιονδήποτε λόγο τα αναγνωριστικά καρτελάκια ή ετικέτες προϊόντος

-Να μας επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση όπως σας παραδόθηκαν, χωρίς να έχουν σιδερωθεί, πλυθεί, καθαριστεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού και να μην έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή (δηλαδή να μην φέρει σημάδι χρήσης).

-Η επιστροφή περισσοτέρων προϊόντων θα πρέπει να γίνεται σε μια φάση (όχι τμηματικά).

Τα παραπάνω είναι αναγκαία επίσης και στην περίπτωση που έρθετε εντός του καταστήματος για αντικατάσταση. Επιβαρυνόμαστε το κόστος επαναποστολής μια φορά.


Σημείωση: Η επιστροφή αξίας προϊόντων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, με δικαιούχο τον πελάτη παραγγελίας, εντός 15 ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το πρόϊον προς επιστροφή. Έξοδα μεταφορικών επιστρέφονται στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Διαδικασία επιστροφής:

-Ενημερώστε μας τι θέλετε να επιστρέψετε.

-Τοποθετήσετε τα προς επιστροφή προϊόντα σε κατάλληλη συσκευασία.

-Βάλτε μέσα τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη αγοράς κτλ).

-Η αποστολή τους πρέπει να γίνει προς Τοπ Τεν, Ι. Λεωφ. Λαυρίου 99, Παιανία 19002, Ν. Αττικής, Τηλ: 2106645524, 2106645531.


Θα σας ειδοποιήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή παραλαβής της επιστροφής σας, με email (ή στο τηλέφωνο σας αν θέλετε) για την αποδοχή επιστροφής. Η επιχείρησή μας δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή/αντικατάσταση μόνο εάν δεν τηρηθούν εντός λογικών πλαισίων οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής και σε αυτήν την περίπτωση θα επιστρέφεται στον πελάτη. Κατα ανάγκη, αποδεικτικό στοιχείο της εμπρόθεσμης αποστολής του είδους προς αλλαγή/επιστροφή, θεωρείται η απόδειξη/σφραγίδα αποστολής της ταχυδρομικής εταιρείας που χρησιμοποιήσατε. Η επιτυχή επιστροφή είναι αναγκαία να αποτελεί ευθύνη πελάτη.

Εγγύηση –Ποιότητα

Διαθέτουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα επωνύμων εταιρειών από τις επίσημες Ελληνικές & Ξένες αντιπροσωπείες και βιοτεχνίες. Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΕΓΓΥΗΣΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Δείτε επίσης Συχνές Ερωτήσεις


Μενού