Ξεχάσατε τον κωδικό σας

1. Αυτόματη αποστολή του κωδικού σας στο email σας

Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό σύνδεσης (password) για την σύνδεση σας στον υπάρχων λογαριασμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία ώστε να σας αποσταλεί αυτόματα & άμεσα στο email σας:

Εντελώς πάνω δεξιά, κάντε κλικ στο ‘Σύνδεση’. Μετά, στο πεδίο ‘Εγγεγραμμένος χρήστης’, κάντε κλικ στο ‘Ξεχάσατε τον κωδικό σας;’. Στο πεδίο ‘Εισάγετε το e-mail σας’, πληκτρολογήστε το email που δηλώσατε κατά την αρχική εγγραφή σας. Κάντε κλικ στο ‘Ανάκτηση’ και μετά από λίγο θα σας έρθει στο email σας ένας νέος κωδικός σύνδεσης. Μετά, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (πάνω δεξιά στο ‘Σύνδεση’), με τον νέο κωδικό. Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτόν τον κωδικό σύνδεσης με ένα άλλο κωδικό επιλογής σας μέσα από τον λογαριασμό σας στην επιλογή ‘Προσωπικές πληροφορίες’.

Ο κωδικός που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας (και ο νέος κωδικός) κρυπτογραφείται για την ασφάλεια σας και η μόνη δυνατότητα ανάκτησης του είναι μέσω της φόρμας ανάκτησης και αποστολής του μόνο στο email αρχικής εγγραφής πελάτη. Για την σύνδεση στον λογαριασμό σας να χρησιμοποιείτε μόνο Αγγλικούς (λατινικούς) χαρακτήρες.

2. Απόκτηση κωδικού με εκ νέου εγγραφή με άλλο email

Έναντι ανάκτησης κωδικού σύνδεσης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή από την αρχή με νέο email. Η διαφορά θα είναι ότι δεν θα μπορείτε να έχετε πλέον πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών, στοιχεία λογαριασμού και κουπόνια προσφορών.


Μενού

Menu