Μεγάλα Μεγέθη Fashion Trends

Μεγάλα Μεγέθη Fashion Trends

Μόδα για ΟΛΟΥΣ & για PLUS SIZES

Έχετε παραπανίσια κιλά και θεωρείτε ότι οι τάσεις της μόδας δεν απευθύνεται σε σας? Δυσκολεύεστε να βρείτε μοδάτα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη που να ταιριάζουν στο στυλ, στην προσωπικότητα και στο σωματότυπό σας? Θεωρείτε ότι οι σχεδιαστές μόδας σχεδιάζουν μόνο για αναλογίες μοντέλου? Κι όμως, όλες οι γυναίκες στην εποχή μας έχουν το δικαίωμα να είναι και να φαίνονται κομψές! Να αισθάνονται άνετα και να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας! Βέβαια πάντα ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, τις ανάγκες τους και τα χαρακτηριστικά τους. Γιατί η μόδα στις μέρες μας δεν έχει ούτε μεγέθη, ούτε περιορισμούς!

Η εταιρεία toptenfashion φροντίζει για την κομψή εμφάνιση σας ανεξαρτήτως κιλών και σωματότυπου. Επιλέγει από επώνυμα brands μεγέθη από S έως 7XLμόνο όταν πιστεύει ότι αυτά ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους ή προσαρμόζει τις επιλογές της σε συγκεκριμένα μεγέθη ανά σχέδιο.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, τα tips, τα χρώματα και ποια αδυνατίζουν, ποια παχαίνουν, ποια σημεία του σώματος μας πρέπει να τονίσουμε κλπ αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι πρέπει πάντοτε να επιλέγετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις σας. Τα σύνολα που επιλέγετε πρέπει σας κάνουν να νιώσετε άνετα και όμορφα με τον ευατό σας και να αυξάνουν το βαθμό της αυτοπεποίθησης.

Εμείς σας προτείνουμε υπέροχα σχέδια επώνυμων brandsόπου διαθέτουμε και σε μεγάλα μεγέθη. Για γυναίκες RAXSTA, SOLIVER, BRAVO, VETO, κα και για άνδρες: NAUTICA, STEFAN, FUNKYBUDDHA, REDROC, VANHIPSTERκα.

Δημοσιεύτηκε στις 2019-05-20 Fashion Trends

Κατηγορίες Blog

Μενού

Menu