ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για Ελλάδα. Με αυτό το τρόπο πληρώνετε το προϊόν που παραγγείλατε όταν το παραλάβετε στην διεύθυνση που δηλώσατε. Κατά την παράδοση από τον ταχυμεταφορά, παρακαλώ να έχετε διαθέσιμο το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας. Δείτε κόστος και χρόνους παράδοσης κάνοντας κλίκ στο ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

2. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας

Με αυτήν την μέθοδο, μπορείτε κατά την διάρκεια εκτέλεσης παραγγελίας να επιλέξετε ‘Παραλαβή από το κατάστημα’. Κατόπιν θα σας ενημερώσουμε όταν θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας για παραλαβή (εντός ωρών). Θα κρατήσουμε διαθέσιμα τα ρούχα της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας για να τα παραλάβετε εντός 3 εργάσιμων ημερών.


Η κράτηση και παραλαβή προϊόντος εντός καταστήματος, γίνεται επίσης και τηλεφωνικά. Στο κατάστημα μας, έχετε την δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με την πιστωτική κάρτα σας με άτοκες δόσεις.

3. Πληρωμή με Paypal

Εάν επιλέξετε πληρωμή με PayPal, μπορείτε να στείλετε τις πληρωμές σας on-line χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σας. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρωσετε την πληρωμη και έπειτα ανακατευθύνεστε πίσω στην σελίδα μας για την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης παραγγελίας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Το PayPal είναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους. Το PayPal ότι μετρά πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς πελατών παγκοσμίως.

4. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Viva Payments

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με την χρωστική ή πιστωτική κάρτας σας (Master Card, Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, Maestro) μέσω της Ελληνικής Τράπεζας VivaPayments.com. Όταν επιλέγετε Viva Payments ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Viva Payments για να ολοκληρώσετε την πληρωμή και έπειτα ανακατευθύνεστε πίσω στην σελίδα μας όπου θα βρείτε την επιβεβαιωμένη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

5. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Paypal

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με την χρωστική ή πιστωτική κάρτας σας μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή και έπειτα ανακατευθύνεστε πίσω στην σελίδα μας όπου θα βρείτε την επιβεβαιωμένη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Το PayPal είναι πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας διεκπεραιώνονται μεταφορές χρημάτων μέσω του Διαδικτύου. Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους. Το PayPal ότι μετρά πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς πελατών παγκοσμίως.

6. Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας με την επιλογή ‘Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα’, (θα λάβετε και email) τότε παρακαλώ κάντε την κατάθεση του συνολικού ποσού παραγγελίας με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας (για να μην υπάρξει καθυστέρηση) εντός 2 εργάσιμων ημερών (ειδάλλως η παραγγελία αυτόματα θα θεωρηθεί άκυρη). Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Προτείνουμε να μας κάνετε ένα σύντομο τηλεφώνημα μετά την κατάθεση για ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς: Νο Λογαριασμού: 5041078597280, IBAN: GR2101720410005041078597280, Δικαιούχος: Φορλίδας Δημήτριος.

Alpha Τράπεζα : Νο Λογαριασμού: 282002101056542, IBAN: GR3001402820282002101056542, Δικαιούχος: Φορλίδας Δημήτριος.

Εθνική Τράπεζα : Νο Λογαριασμού: 161/00125992, IBAN: GR7501101610000016100125992, Δικαιούχος: Φορλίδας Δημήτριος.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στο info toptenfashion gr. Με ebanking μεταξύ διαφορετικών τραπεζών, ο παραλήπτης της κατάθεσης ενδέχεται να λάβει το ποσό μετά από 1-2 ημέρες.

Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με την web banking υπηρεσία των παρακάτω τραπεζών.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - https://www.winbank.gr/EL/Pages/default.aspx, Τηλ: 182838

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - https://www.nbg.gr/wps/portal/LoginPageMap?loginPage=true

ALPHA BANK - https://secure.alpha.gr/ib/AWBPage.aspx?Lang=el-GR&SignOnType=1, Τηλ: 2103260000, 5, 3

EUROBANK-ΕΡΓΑΣΙΑΣ - https://www.eurobank.gr/europortal/redirect.asp?mid=502〈=gr

Δείτε επίσης Συχνές Ερωτήσεις


Μενού

Menu