Όροι Χρήσης

Το www.toptenfashion.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης/διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου της επιχείρησης «Φορλίδας Δημήτρης-ΤΟΠ ΤΕΝ», με έδρα στην Λ. Λαυρίου 99Α, Παιανία, Ν.Αττικής, με Α.Φ.Μ. 047452843, Δ.Ο.Υ. Κορωπίου, τηλ: 2106645524. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλώ όπως συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Τοπ Τεν, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.toptenfashion.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.toptenfashion.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.Όροι

Η Τοπ Τεν διατηρεί δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Τοπ Τεν αναλαμβάνει υποχρέωση ενημέρωσης χρηστών της για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της παρόντος ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

2.Πληροφοριες Προϊοντων

H Τοπ Τεν δεσμεύεται στην πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας της www.toptenfashion.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Τοπ Τεν, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει ή έχουν συμβεί αθέλητα ή επειδή προέκυψαν διακοπές λειτουργίας ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η Τοπ Τεν ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η Τοπ Τεν ευθύνεται μόνο για αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Τοπ Τεν δεν θα έχει ευθύνη για τυχόν τεχνικά θέματα που προκύψουν στους χρήστες της ιστοσελίδας όταν προσπαθήσουν την πρόσβαση προς αυτήν και κατά αυτήν την διάρκεια ενώ μπορεί να συσχετίζεται με τη λειτουργία ή και συμβατότητα της δικής τους τεχνολογικης υποδομής. Επίσης η Τοπ Τεν δεν θα έχει καμία ευθύνη για δράσεις ή ελείψεις τρίτων μερών και κυρίως μη αποδεκτές παρεμβάσεις τρίτων μερών σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που προσφερονται μέσω αυτής.

4. Πνευματική Ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.toptenfashion.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Τοπ Τεν. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Τοπ Τεν, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Τοπ Τεν και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Οποιαδήποτε μεταφόρτωση, αναπαραγωγή, επανέκδοση, μετάδοση, διάδοση ή άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας ανεξαρτήτου τρόπου ή μέσου, επιτρέπεται και μόνο έπειτα από έγγραφη έγκριση της Τοπ Τεν ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων.


Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Τοπ Τεν ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Τοπ Τεν ή/και του www.toptenfashion.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους που συσχετίζονται με εμπορικά σήματα, αθέμιτου ανταγωνισμού, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.


Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.toptenfashion.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.toptenfashion.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβής προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον, η επίσκεψη στο διαδικτυακό τόπο www.toptenfashion.gr και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του www.toptenfashion.gr .

Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας ούτε να παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα διότι παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, αλλά ούτε δύναται να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.6. Ασφάλεια

Η Τοπ Τεν αναγνωρίζει τη σημασία ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας όπως και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα με σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους, για να εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία σας και τις συναλλαγές σας, διατηρούνται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και είναι απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Τοπ Τεν διασφαλίζεται με τις επόμενες μεθόδους:

Οι κωδικοί προς χρήση για την αναγνώρισή σας είναι: το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password). Κάθε φορά που τους εισάγετε, σας παρέχουν πρόσβαση με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα προσωπικά στοιχεία σας και τις παραγγελίες που έχετε κάνει με αυτούς. Σας διατίθεται η δυνατότητα μεταβολής του προσωπικού μυστικό κωδικού ασφαλείας σας (password).

Μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας μέσω του προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) και θα είστε απολύτως υπεύθυνος για την τήρηση μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Τοπ Τεν δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας προτείνουμε για την ασφάλειά σας, να τροποποιείτε των κωδικό σας (password) περιοδικά και την αποφυγή χρήση ίδιων ή εύκολων αναγνωρίσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο κλπ). Για την δημιουργία του κωδικού σας, εκτός από την χρήση γραμμάτων και αριθμών, συνιστούμε επίσης και την χρήση σύμβολων.

Το σύστημα της Τοπ Τεν αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Τοπ Τεν σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Η κρυπτογράφηση προσωπικών στοιχείων σας είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης πληροφοριών μέχρι αυτή να φτάσει στον συγκεκριμένο χρήστη της, για την αποκωδικοποίηση με την χρήση κατάλληλου κωδικού/κλειδιού. Εφόσον ο χρήστης συνδεθεί με το email του και τον προσωπικό κωδικό του στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Τοπ Τεν, κρυπτογραφείται όλη η ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή/κινητού σας και τα συστήματα της Τοπ Τεν.


Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Τοπ Τεν είναι εμπιστευτικές και η Τοπ Τεν έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο Τοπ Τεν των παρεχόμενων υπηρεσιών. Κάποια από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι μας έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι απαραίτητο, όπως για παράδειγμα για την ολοκλήρωση των απαιτήσεων σας.
Η Τοπ Τεν δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Τοπ Τεν χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα για την υποστήριξη συστημάτων της, ταυτόχρονα μεριμνά για την διασφάλιση του απορρήτου. Εάν μας επιβεβαιώσετε την ύπαρξη λάθους, τότε ζητήστε μας οποιαδήποτε στοιχεία σας διατηρούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας όπως και την διόρθωσή τους. Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει και εσείς να διαχειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας, ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην σε καμιά περίπτωση να μην τις αποκαλύπτετε σε τρίτους.

7. Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

8. Πλοήγηση

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας. Η "Τοπ Τεν" κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις σφαλμάτων σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν δύναται να διασφαλίσει την μη ύπαρξη διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή τυχόν ανθρώπινων σφαλμάτων κατά την ενημέρωση / καταχώρηση τιμής προϊόντος.

Εάν παρατηρήσετε ότι κάποιο προϊόν διατίθεται σε ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σύγκριση με την αξία αγοράς του, για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας ζητούμε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελία του, να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106645524 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας.


Κατά την καταχώρηση της παραγγελιάς σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελιάς σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της Τοπ Τεν. Κατά την εξέλιξη της παραγγελιάς σας ενδέχεται να λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας.

Εάν για την παραγγελία σας προκύψει εκκρεμότητα, τότε θα σας αποσταλεί σχετικό email. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελιάς στο site μας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελιάς σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Εάν δε λάβετε σχετικά email, τότε είναι υποχρέωση σας, βάση των γενικών όρων που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ειδοποιείται άμεσα.

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εάν αλλάξατε γνώμη, ή το προϊόν δεν είναι στο σωστό μέγεθος, ή η επιλογή σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή εάν το προϊόν είναι λανθασμένο. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που ο πελάτης θέλει να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παρελήφθησαν, σε άψογη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορά. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει σε δεκαπέντε(15) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραδοθούν τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε στην επιστροφή προϊόντος, αφού συμβουλευτείτε πρώτα την ενότητα "Τρόποι Επιστροφών", πρέπει να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος λόγω υπαναχώρησης, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του το οποίο θα καλυφτεί από εσάς.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για εσώρουχα και μαγιώ για λόγους υγιεινής.

Παρακαλούμε προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη, ΔΑΤ, κλπ).

Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε και στις δαπάνες παράδοσης, θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε γνώση της πρόθεσής σας να υπαναχωρήσετε και έχουμε παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, είτε με πίστωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, ανάλογα με τον αρχικό πρόπο πληρωμής.

10. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελιάς δύναται όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν τότε μπορείτε να καλέστε στο 2106645524 για την ακύρωση της παραγγελιάς σας.

11. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή):
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελιάς σας στο κατάστημα της Τοπ Τεν:
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελιάς επιλέξτε στη 'Μέθοδο Αποστολής' το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 3 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελιάς θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε εάν επιθυμείτε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε : Εθνική Τράπεζα: 161/00125992, IBAN: GR7501101610000016100125992 ή Τράπεζα Πειραιώς: 5041078597280, IBAN: GR2101720410005041078597280. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Master Card, Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, Maestro.
Πληρωμή με PayPal ή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal:
Εάν επιλέξετε πληρωμή με PayPal, μπορείτε να στείλετε τις πληρωμές σας on-line χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σας ή μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα του PayPal, όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Στο PayPal, μπορείτε να επιλέξετε επίσης πώς θα επιθυμούσατε να εκτελέσετε την πληρωμή σας (πχ, χρησιμοποιώντας μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) και να στείλετε έπειτα την πληρωμή.
Εάν η παραγγελία δεν δεν αποσταλεί και η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί, τότε η πληρωμή θα επιστρέφεται. Το ποσό χρέωσης θα περιλαμβάνει την αξία του παραγγελθέντος προϊόντος και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις, όπως έξοδα αποστολής.

12. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελιάς:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, θα σας εμφανιστεί ένα παρόμοιο μήνυμα: 'Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελιάς σας είναι #234'. Έπειτα, παρακαλούμε ελέγξτε το email σας γιατί θα σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό email με τις λεπτομέρειες της παραγγελιάς σας.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου). Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας.

Παραλαβή προϊόντων:
Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή και η παραγγελία σας θα παραδοθεί:
-Εντός 2 εργάσιμων ημερών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα.
-Εντός 4 εργάσιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η Τοπ Τεν δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:
Για παραγγελίες άνω των 29 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα (με αντικαταβολή είναι άνω των 49€). Για παραγγελίες κάτω των 29 € το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3 €. Αν επιλεχθεί μέθοδος παράδοσης με αντικαταβολή, το επιπρόσθετο κόστος αντικαταβολής είναι 0,9 €:


13. Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:
-Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για εναλλακτικές λύσεις.
-Σε περιόδους απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων όπως και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
-Εάν δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει προκύψει πρόβλημα με την παραγγελία σας, διαθεσιμότητα προϊόντος, πληρωμής του ή επειδή τα καταχωρημένα στοιχεία σας δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένα.

14. Ενημερωτικά E-Mail (Newsletters)

-Η Τοπ Τεν περιοδικά στέλνει ενημερωτικά email.
-Η Τοπ Τεν δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους παροχείς (Internet Service providers) για την παράδοση
-Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί
-Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της Τοπ Τεν, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ττης ιστοσελιδας μας.
-Η Τοπ Τεν χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με το όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας σας.
-Η ενημέρωση σας από το Τοπ Τεν, γίνεται μόνο εφόσον εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Εάν έχετε κάνει παραγγελία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, θα αποστείλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελιάς σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων επειδή αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε σε όλη την διάρκεια της συναλλαγής. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά email, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

15. Εκπτωτικά Κουπόνια

Η Τοπ Τεν μπορεί να προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης. Το εκπτωτικο κουπονι δεν γίνεται να συνδυαστεί με άλλα κουπόνια, προσφορές ή κουπόνια τρίτων προσώπων, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η αξία του κουπονιού περιλαμβάνει ΦΠΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Τοπ Τεν. Tα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση του Τοπ Τεν. H δε Τοπ Τεν δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε καθ΄ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού τα προϊόντα, που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης σε αυτά έκπτωσης. Επίσης, η Τοπ Τεν δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωση προϊόντων. Οποιαδήποτε απόπειρα εξαργύρωσης που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους χρήσης καθιστά άκυρο το εκπτωτικο κουπονι

16. Cookies

Η toptenfashion.gr μπορεί να χρησιμοποιεί για τη διευκόλυνση λειτουργίας της ιστοσελίδας. Μάθετε περισσότερα στον συνδεσμό μας για την Πολιτική Cookies


Μενού

Menu