Τρόποι Επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας Παρόλα αυτά, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 15 ημερών.

Εάν δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το προϊόν/ρούχο, θα σας αλλάξουμε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο μέγεθος, είδος ή μάρκα προϊόντος που επιθυμείτε ή που θα σας προτείνουμε βάση αναγκών σας. Η χρέωση επιστροφής του βαρύνει τον πελάτη (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετική μέθοδος τηλεφωνικά).

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

-Να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος με την φόρμα επικοινωνίας ή στο 2106645524, 2106645531 με το νούμερο παραγγελίας και το όνομά σας.

-Να κάνετε την επιστροφή εντός 15 ημερών από την παράδοση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την απόδειξη αγοράς.

-Να μην έχουν αφαιρεθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί για οποιονδήποτε λόγο τα αναγνωριστικά καρτελάκια ή ετικέτες προϊόντος

-Να μας επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση όπως σας παραδόθηκαν, χωρίς να έχουν σιδερωθεί, πλυθεί, καθαριστεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού και να μην έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή (δηλαδή να μην φέρει σημάδι χρήσης).

-Η επιστροφή περισσοτέρων προϊόντων θα πρέπει να γίνεται σε μια φάση (όχι τμηματικά).

-Η αποστολή τους πρέπει να γίνει προς Τοπ Τεν, Ι. Λεωφ. Λαυρίου 99Α, Παιανία 19002, Ν. Αττικής, Τηλ: 2106645524, 2106645531.

-Επιβαρυνόμαστε το κόστος επαναποστολής μια φορά.


Σημείωση: Η επιστροφή αξίας προϊόντων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, με δικαιούχο τον πελάτη παραγγελίας, εντός προσυμφωνημένων ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το πρόϊον προς επιστροφή. Θα αφαιρεθούν τυχόν έξοδα επιστροφής προϊόντων που θα μας χρεώσετε χωρίς ενημέρωση, τα όποια ούτως ή άλλως βαρύνουν τον πελάτη. Έξοδα μεταφορικών επιστρέφονται στην περίπτωση ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος.


Θα σας ειδοποιήσουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή παραλαβής της επιστροφής σας, με email (ή στο τηλέφωνο σας αν θέλετε) για το θέμα επιστροφής.

Η επιχείρησή μας δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή/αντικατάσταση μόνο εάν δεν τηρηθούν εντός λογικών πλαισίων οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής και σε αυτήν την περίπτωση θα επιστρέφεται στον πελάτη. Αποδεικτικό στοιχείο της εμπρόθεσμης επιστροφής προιόντος, θεωρείται η απόδειξη αποστολής της ταχυδρομικής εταιρείας που χρησιμοποιήσατε.

Εγγύηση –Ποιότητα

Διαθέτουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα επωνύμων εταιρειών από τις επίσημες Ελληνικές & Ξένες αντιπροσωπείες και βιοτεχνίες. Για αναλυτικότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο ΕΓΓΥΗΣΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Δείτε επίσης Συχνές Ερωτήσεις


Μενού

Menu